Profhilo®

PROFHILO:a voidaan käyttää hyvin monipuolisesti ihon hoidossa ja muokkauksessa, ja se sopii kaikille yli 35-vuotiaille naisille ja miehille. Esteettisessä hoidossa kasvoille tai kaulalle tehdään vain muutamia hellävaraisia pistoksia. Kyseessä ei ole täyteaine, vaan kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, joka nuorentaa ja elvyttää ihoa luonnollisella tavalla. 

Lisäksi valmisteen bioremodeling-vaikutus etenee ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja itse käsittelyn jälkeen. PROFHILO-hoidon vaikutus on ainutlaatuinen, eikä sen rinnalle tarvita lainkaan täyteaineita.

PROFHILO-valmisteesta tekee erityisen se, että pieneen määrään injektiota on saatu jopa 64 mg hyaluronihappoa, joka on tutkitusti tasaisesti leviävä ja vaikutukseltaan pitkäkestoinen. Valmisteella on ainutlaatuinen kohottava vaikutus. 

Paras tulos saavutetaan vain kahden hoitokerran jälkeen, jotka suositellaan tehtäväksi kuukauden välein. Kuiva ja vaativa iho tarvitsee 3 hoitoa kuukauden välein. Hoito annetaan pistoksina (5 pistosta molemmille puolille) kaksi kertaa kuukauden välein. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on 64 Mg/2 ml. 

Hoito suorittaa sertifioitu Profhilo ammattilainen. 

Huom! Koronarokotteen ja täyteainehoidon väliin on hyvä jättää 4 viikoa tauko.