Kasvohoidot

Environ kasvohoito (hajusteeton) 60 min

Ihon alkupuhdistus, hapotus maitohappolla, kasvohieronta, peptiidiseruumi, hoitogeeli+kosteuttava voide, alginaattinaamio, silmägeeli, kosteuttava voide.

Académie peruskasvohoito 60 min 

Esipuhdistus, mantelikuorinta, kasvohieronta, naamio, loppuvoiteet.

Renew peruskasvohoito 60 min 

Esipuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, silmänaamio, kasvonaamio, loppuvoiteet.

Silottava kollageenihoito 75 min 

Kollageeninaamio on tehokkaasti kosteuttava ja ennenaikaista vanhenemista estäävä hoito. Se parantaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää pieniä ryppyjä ja juonteita. Kollageenilla kyllästetty silkkinaamio antaa iholle nuoremman ilmeen jo ensimmäisellä hoitokerralla. Sopii kaikille ihotyypeille, suositelemme erityisesti vanhenevalle iholle ja ryppyjen hoitoon. Kesto noin 75 min.Esipuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, ampulli, kollageeninaamio+aktiivinen liuos, seerumi, loppuvoide.

Hemmotteluhoito 90 min  

Esipuhdistus, entsyymikuorinta, happokuorinta, kasvohieronta, hartia-ja niskahieronta, hyaluronihappogeelin imeytys ultraäänellä ja Ledvalolla, silmänaamio, kasvonaamio, päänhieronta, silmäseerumi, loppuvoiteet.

Täydellinen kasvohoito 90 min 

Esipuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. (Ripsien ja kulmien värjäys ja siistiminen/ihon puhdistus/imeytys ultraäänella ja Led valolla/kylmähoito).

Académie silmäympäryshoito 

Silmänympäryshoito kosteuttavat ihoa sekä ehkäisee ryppyjä, ihon kuivuutta ja turvotuksia. Hoitoon kuuluu hieronta, silmänympärysnaamio ja -voide.

Renew silmänympäryshappohoito

Silmän alueelle tarkoitettu hoito joka sisältää esipuhdistuksen, happokuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin ja geelin